Instaptours


Alle toeristen, bezoekers en actieve bewoners die Rotterdam beter en anders willen ervaren kunnen kiezen uit verschillende instaprondleidingen, fietstours, door een gebouw, over water, van alles is mogelijk bij UrbanGuides!

Instaptour Kiefhoek

Kiefhoek is onderdeel van het uitwisselingsproject Simultaan Modernisme met Bauhaus uit Dessau. Elke zaterdag een speciale tour om 14.00 uur.

Instaptour Van Nelle Fabriek

Deze unieke ‘fabriek’ uit het 1931 is het monument van het Nederlands modernisme. Tours starten dinsdag – zondag om 14:30 en op zaterdag en zondag om 12:30.

Museumpark Villa’s

Tijdens de rondleiding langs de Museumparkvilla’s vertelt een enthousiaste UrbanGuide over de geschiedenis van de omgeving, het ontstaan en ontwerp van het villapark, en de architectuur en invulling van de villa’s.

Instaptour CityCruise

Over het water langs de spectaculaire havenarchitectuur. In 1,5 uur vertelt uw gids over de beroemde skyline en de Rotterdamse binnenhavens. Vanaf Pasen weer!

Fietshuur toeristen

Fietsen door de stad is de leukste en makkelijkste manier om Rotterdam te verkennen. Dit kan met een van onze enthousiaste UrbanGuides, of huur…