Tentoonstellingen


Na jaren van het verzorgen van excursies dwars door de stad heeft UrbanGuides zich ondertussen ook toegelegd op rondleidingen over tentoonstellingen. Speciaal in opdracht van de Kunsthal en Het Nieuwe Instituut organiseert UrbanGuides de rondleidingen over hun wisselende exposities.

Zie programma:

Kunsthal: Hyperrealisme

Dit voorjaar toont de Kunsthal met de tentoonstelling Hyperrealisme – 50 jaar schilderkunst een uniek overzicht van fotorealistische schilderkunst.

Kunsthal: Human / Digital

HUMAN / DIGITAL: a symbiotic love affair is een tentoonstelling over hedendaagse kunstenaars die internet en digitale technieken als inspiratie gebruiken. Ontdek samen met een gids van UrbanGuides deze spectaculaire expo in de Kunsthal.

Het Nieuwe Instituut: Designing the Surface

Met een uitgebreid programma van tentoonstellingen, installaties, performances en evenementen gaat Het Nieuwe Instituut tot en met 8 mei 2016 nader in op het fenomeen fashion in al haar verrassende vormen.

Nieuwe Instituut: Huis Sonneveld

Dit huis werd in 1933 gebouwd naar ontwerp van het architectenbureau Brinkman & Van der Vlugt, dat internationale bekendheid verwierf met ontwerpen voor de Van Nellefabriek en stadion De Kuip.