Instaptour CityCruise

prijs
€ 19,50
duur
1,5 uur
Vanaf Pasen weer

Over het water langs de spectaculaire havenarchitectuur

Rotterdam, havenstad pur sang, heeft er een nieuwe attractie bij: een architectuurexcursie over de Maas.

Onder leiding van een UrbanGuide vaart u langs het adembenemende waterfront van Rotterdam. Bouwwerken als De Rotterdam, de Maastoren en de Erasmusbrug zijn al imposant, maar vanaf het water oogt het allemaal nog imposanter. Maar ook varen is enerverend. Op het grote water, met de authentieke Tenders van het SS Rotterdam en het spectaculaire stadsdecor is dit een excursie om nooit te vergeten!

In 1,5 uur vertelt uw gids over de beroemde skyline, de Rotterdamse binnenhavens en nog meer waarom Rotterdam behoort tot de grootste havens ter wereld.

Kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee. Maximaal 2 kinderen per volwassene. Ter plekke nog een kaartje kopen? Dat kan, maar let op PIN, VISA of Mastercard only!

Dag van de Architectuur Special 17 & 18 juni
Elk uur een CityCruise tijdens het weekeinde van de Dag van de Architectuur. In 1 uur een architectuur rondvaart als verbinding tussen het Maritiem District en de Wilhelminapier. Het ene uur opstappen bij Leuvehaven in het Maritiem District en het andere bij de Rijnhaven aan de Wilhelminapier. Speciale tarieven voor deze dagen:
– Volwassenen € 9,50
– Kinderen tot 12 jaar € 4,50
Klik hier voor tickets voor de Dag van de Architectuur

Tevens is de tour ook voor groepen te reserveren. Helaas is de Tender niet toegankelijk voor minder validen.Bel voor meer informatie naar 010-433.22.31.

Parkeren in de buurt? Kijk hier voor een overzicht van parkeergarages in Rotterdam.

prijs
€ 19,50
duur
1,5 uur
Vanaf Pasen weer
vertrektijden, data en tickets