Van Nelle Fabriek

prijs
€ 125,- p. gids + € 2,- pp.* ex. 21% BTW
groepsgrootte
20 pers. per gids
duur
1 uur

Le Corbusier : “het mooiste schouwspel van de moderne tijd”

Deze unieke ‘fabriek’ uit het 1931 is het monument van het Nederlands modernisme. Wereldberoemd vanwege het progressieve ontwerp waardoor lucht, licht en ruimte een nieuwe betekenis kregen in de architectuur. In 2014 voltooide UNESCO de internationale erkenning van dit bijzondere gebouw door toekenning van de werelderfgoed-status. 

UrbanGuides is trots dat zij al jaren de rondleidingen door dit ‘glazen paleis’ verzorgen. Met een ervaren Van Nelle-gids loopt u door en rondom de fabriek en begrijpt u waarom dit baanbrekende ontwerp van internationale betekenis is. 

In een uur komt de architectuur, de geschiedenis van Van Nelle, het productieproces en de transformatie van een fabriek naar een nieuwe toekomst allemaal aan bod.

Voor of na de rondleiding gebruik maken van een drankje of een lunch? Doordeweeks kunt u terecht in bij Deli33 in de Branderij van Van Nelle Fabriek. In de weekeinden zijn Uit Je Eigen Stad en STROOP! de dichtstbijzijnde gelegenheden.

Parkeren is mogelijk op het terrein bij de Van Nelle Fabriek voor € 0,50 per uur. Uitsluitend te betalen via pin of creditcard. Voor informatie over de bereikbaarheid van de Van Nelle Fabriek, klik hier.

Mee met de instaptour in het weekeinde om 12.00 of 14.00 uur? Kijk hier voor meer informatie en tickets.

*UrbanGuides draagt per bezoeker af aan de Stichting Werelderfgoed Van Nellefabriek voor de toegang tot het UNESCO Werelderfgoed.

prijs
€ 125,- p. gids + € 2,- pp.* ex. 21% BTW
groepsgrootte
20 pers. per gids
duur
1 uur