Van Nelle Fabriek

prijs
€ 125,- ex. 21% BTW per gids
groepsgrootte
20 pers. per gids
duur
1 uur

Le Corbusier : “het mooiste schouwspel van de moderne tijd”

Deze unieke ‘fabriek’ uit het 1931 is het monument van het Nederlands modernisme. Wereldberoemd vanwege het progressieve ontwerp waardoor lucht, licht en ruimte een nieuwe betekenis kregen in de architectuur. In 2014 voltooide UNESCO de internationale erkenning van dit bijzondere gebouw door toekenning van de werelderfgoed-status. 

UrbanGuides is trots dat zij al jaren de rondleidingen door dit ‘glazen paleis’ verzorgen. Met een ervaren Van Nelle-gids loopt u door en rondom de fabriek en begrijpt u waarom dit baanbrekende ontwerp van internationale betekenis is. 

In een uur komt de architectuur, de geschiedenis van Van Nelle, het productieproces en de transformatie van een fabriek naar een nieuwe toekomst allemaal aan bod.

Tot en met 19 februari 2017 is de Van Nelle Fabriek, met een tentoonstelling op de 7e etage, onderdeel van het project Simultaan Modernisme. De rondleiding uitbreiden met een kort bezoek aan de tentoonstelling? Dit kan voor € 3,50 per persoon en voor studenten € 2,50 per persoon. Doordeweeks tussen 13.00 – 16.00 en in het weekeinde tussen 11.00 – 16.00.

Parkeren is mogelijk op het terrein bij de Van Nelle Fabriek voor € 0,50 per uur. Uitsluitend te betalen via pin of creditcard.

Voor informatie over de bereikbaarheid van de Van Nelle Fabriek, klik hier.

prijs
€ 125,- ex. 21% BTW per gids
groepsgrootte
20 pers. per gids
duur
1 uur

Aanmelden

naam

organisatie

e-mail adres

telefoonnummer

aantal personen

datum (dd-mm-yyyy)

tijd
:

bericht of opmerking