Wandeltours


Markthalkwartier

Het nieuwe pronkstuk van Rotterdam zorgt in één klap dat de oude binnenstad volledig weer is opgebloeid. In een rondleiding van 1,5 uur bezoekt u uitvoerig de Markthal en haar omgeving.

Kop van Zuid

In 2 uur vergaapt u zich aan al die spectaculaire woontorens, monumentale pakhuizen, industriële silo’s en bakfietswijkjes. Havenstadarchitectuur in optima forma!

Rotterdamse binnenstad

Een kennismaking met de utopische wederopbouw van de jaren de vijftig tot aan de nieuwste bouwprojecten als Rotterdam Centraal, Timmerhuis en Markthal. Ontdek het hernieuwde elan van Rotterdam.

Kunst & Architectuur

Het Rotterdamse stadscentrum is rijk aan wederopbouwarchitectuur en -kunst. Reliëfs, glas-in-beton en mozaïeken zijn prachtig geïntegreerd in de architectuur. Er is geen stad in Nederland waar zoveel kunst op straat te vinden is.

De Luchtsingel

In een paar jaar van een volledig wasteland gebied getransformeerd naar een levendige plek vol bedrijvigheid met de bouw van een 350 meter lange houten voetgangersbrug: de Luchtsingel!

Witte de Withkwartier

Stap in de wereld van ‘kunst van nu’ met Kunstblock. Door de ogen van 5 culturele instellingen zie je deze eigentijdse straat; de culturele hotspot van Rotterdam.